Korujuttuja

Helmiostoksille?

Helmiin höpsähtäneille tarjoamme kivijalkamyymälässämme apuja tekemisentarpeeseen. Helmi- ja korutarvikevalikoimamme on - jos asiakkaisiimme uskominen - Varsinais-Suomen monipuolisin. Repertuaariimme kuuluu monenlaisia lasi-, akryyli-, kivi-, puolijalokivi-, polymeeri-, kristalli-, makeanveden-, metalli-, puu- ja vahahelmiä, riipuksia, korulukkoja, ketjuja, sormus- ja rintaneulapohjia, metallilankoja, vaijereita, helmensolmintalankoja, nahka- yms nyörejä jne jne. ...korunteossa tarvittavia työkaluja unohtamatta.

Uniikit korut Sinulle

Meillä voit tehdä aivan ainutlaatuisia ja uniikkeja löytöjä.
Kahvion seinät notkuvat meillä valmistettuja koruja ja muita koristuksia, nikkelittömiä tietenkin.

Valmistamme mieluusti myös asiakkaan kanssa yhteistyössä tai pelkästään hänen visioitaan toteuttavia koruja.

Jotakin hetivalmista löytyy toki myös. Jollet arvaa/ennätä paikan päälle, kannattaa tutkia FB-profiilimme kuva-arkisto. Toimitamme koruja ja tarvikkeita myös postitse, ei ole välttämätöntä poiketa myymälässä.

Koruklinikka - korunkorjauspalvelu

Rikkoutuneet tai muutoin vain loisteensa menettäneet kalleudet saavat uuden elämän meillä.
Potilaan voi toimittaa meille myös postitse, ja suunnitelmia voidaan tehdä esim. whatsapp:n välityksellä
eli "hoitolassa" visiteeraaminen ei ole välttämätöntä.

Me korjaamme rikkoontuneet aarteesi: uusimme lukot, korjaamme katkenneet ketjut, solmimme uudelleen helminauhat, kiillotamme ja huollamme hopeakorut jne jne

Kuvassa meillä huollossa olleet hopeakorvakorut; etualalla oleva jo puliseerattu, taka-alan yksilö vielä kiillotusta vaille.

Luo kotisivut ilmaiseksi!