Toimitusehdot

Verkkokauppa

eMdesign by ArteMiina/Smelk Oy (Y-tunnus 0637548-7, Turuntie 16, 32200 Loimaa, +358505604701, artemiina@live.fi)] myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille [Suomeen ja EU-alueelle]. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kotisivuilla siirtämällä ne ostoskoriin. Maksu suoritetaan ennakkomaksuna ArteMiinan tilille FI9615423500019994. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Ennakkomaksu tilille FI9615423500019994.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Vahvistusviestien lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja -kulut

Tilauksesi toimituskulut näet toimitus- ja maksutavanvalintasivulla. Toimitamme tilaukset postitse kirjattuna (esim. postipaketit) TAI kirjaamattomana toimituksena, joista kirjattuja lähetyksiä voi seurata lähetystunnuksella.

Alle 10,00 € tilauksista perimme pientoimituskuluja 2,00 €

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 3-10 arkipäivää. Tarkemmat ajat ilmoitetaan tuotevaihtoehtojen yhteydessä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla tai sähköpostitse asiakkaalle.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Noudatamme kuluttajaviraston verkkokaupankäyntiin liittyviä ohjeita, joissa sovelletaan Suomen lakia ja ensisijaisesti Suomen kuluttajasuojalakia ja toissijaisesti Suomen kauppalakia.

Mikäli tilaamasi tuote on viallinen tai olemme toimittaneet Sinulle väärän tuotteen, voit palauttaa sen yhteydenottosi jälkeen meiltä saamiesi palautusohjeiden mukaisesti.

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän täysi palautusoikeus. Hygieniasyistä palautusoikeus ei koske korvakoruja (Kuluttajasuojalaki 6:16 art. 3 ja 4).
Käytetyillä / vahingollisesti säilytetyillä tuotteilla ei ole palautus- / vaihto-oikeutta.

Tuotteen sopivuutta saa koittaa samaan tapaan kuin kivijalkamyymälässäkin. Korun sinetin avaaminen tarkoittaa kaupan peruutusoikeuden menettämistä.
Tuotekokeilun määritys: Tuotetta kokeillaan päälle ja otetaan se PIAN pois taas.

Mikäli käytät tuotetta kauemmin, sen voi nähdä tuotteesta. Palautustuotteet tarkistetaan yhtä huolellisesti, kuin tilatut tuotteet. Huomaamme siksi helposti, mikäli tuote on ollut käytössä. 

Ilmoitamme sähköpostitse, jos toteamme tuotteen olleen käytössä, emmekä siksi voi käsitellä palautusta.

Kaikista palautuksista on aina sovittava kanssamme etukäteen. Saat yhteydenottosi jälkeen ohjeet palautusta varten. Reklamointiaika tuotteen vastaanottamisesta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta artemiina@live.fi, kiireellisissä tapauksissa puhelimitse 050-5604701. Viallinen tuote pyritään ensisijaisesti vaihtamaan uuteen, samanlaiseen tuotteeseen. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole sovittu etukäteen.

TARJOUSTUOTTEILLA EI OLE VAIHTO-/PALAUTUSOIKEUTTA.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on vioittunut Postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.